nlc.hu
Otthon

Mark Wahlberg Nevadába költözött a családjával

Mark Wahlberg eladta 90 milliós házát és Nevadába költözött

Indoklása szerint erre azért volt szükség, hogy a gyerekeinek „jobb életet tudjon biztosítani".

Az évek rendszerint átrendezik az ember életében a prioritásokat. Így van ez Mark Wahlberggel  is, aki 2009-ben azért vette meg Los Angeles-i házát, hogy közel legyen a filmkészítés epicentrumához. Nemrég azonban az amerikai színész úgy döntött, családjával Nevadába költözik. Indoklása szerint azért, mert úgy érezte, Nevadában a családja boldogabb lenne. Több lehetősége lesz ugyanis a gyerekeinek például arra, hogy a saját vágyaikat kövessék és, egyébként is, a Kaliforniában eltöltött évek, saját bevallása szerint nem hozták meg számára a szerepajánlatok tömkelegét, amiben reménykedett – számolt be a Page Six.

Mark Wahlberg integet.

(Fotó: Mat Hayward/Getty Images for Sony Pictures)

Mark Wahlbergnek feleségével , Rhea Durhammal négy közös gyermeke van: a 18 éves Ella, a 16 éves Michael, a 13 éves Brendan és a 12 éves Grace és a pár a gyerekek számára a „jobb élet reményében” adta el 90 millió dollárért Beverly Hillsben található házát. Az ingatlan, mely inkább nevezhető palotának, 12 hálószobával, húsz fürdőszobával és moziteremmel is rendelkezik, tartozik hozzá ezen kívül  egy medence, borpince és egy golf-, tenisz és korcsolya pálya is. Nem kell azonban aggódni. A hírek szerint ugyanis a család Nevadában sem egy kunyhót vett magának.

A színész által Las Vegas közelében található Summerlinben idén júliusban, 15,6 millió dollárért megvásárolt birtok a hírek szerint eleve igen lenyűgöző és tele van kiaknázatlan lehetőségekkel is. Mark Wahlberg szeretne idővel hozzáépíteni egy művészi stúdiót, sőt egy cipőkészítő üzemet is. Itt készülnek majd tervei szerint az általa 2019-ben társalapított Municipal márka lábbelijei.

Nem ez volt a színész egyetlen üzleti vállalkozása. Testvérével Donnie és Paul Wahlberggel közösen megalapította korábban a Wahlburgers nevű hamburgereket kínáló étteremláncot, amelynek ma már az Egyesült Államokban és Kanadában összesen 29 étterme működik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top