nlc.hu
Otthon

Így lesznek nyitva a boltok a hosszú hétvége alatt

Így lesznek nyitva a boltok a 4 napos hosszú hétvége alatt

Az érvényben levő szabályokat alkalmazzák, így nem lesz a szokásostól eltérő munkarend, csak mindenszentek alatt lesznek zárva a boltok.
Sokféle műanyagcsomagolású termék élelmiszerboltban

A Vg azt írja, hogy mind a Tesco, mind az Auchan, továbbá a Lidl és az Aldi, illetve a többi élelmiszer-kereskedelmi üzlet honlapján található információk szerint a boltok a megszokott nyitvatartás mellett működnek a hosszú hétvégén, sőt október 31-én, Halloween estéjén is nyitva lesznek.

Csak kedden, mindenszentek alatt tartanak zárva.

Mindegyik üzletlánc egyenként határozza meg üzleteinek nyitvatartását. Vannak boltok, amelyek a bevásárlóközpontok üzemidejéhez igazodnak, tehát általában hamarabb zárnak.

Az alábbi nyitva tartásokra lehet számítani:

  • A bevásárlóközpontok és a plázák jellemzően este nyolc és kilenc között zárnak be. A plázák és bevásárlóközpontok is csak kedden, mindenszentek idején zárnak be, a hosszú hétvége három napján a megszokott nyitvatartás mellett üzemelnek, vagyis áruháztól függően este nyolc és kilenc között húzzák le a rolót.
  • Sok élelmiszerüzlet azonban tízig is nyitva van hétköznap. Kivétel ez alól a vidéki, vagy kisebb városokban működő boltok, ezeken a helyeken előbb csukhatnak be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top