nlc.hu
Otthon

Krausz Gábor és Tóth Gabi albérletben laknak

Krausz Gábor és Tóth Gabi albérletben laknak: „Ennyire vagyunk százmilliókkal kitömve”

Egy családi házra gyűjtenek, de ehhez nekik is szükségük lesz hitelre.

Tóth Gabit sok más mellett azzal is megtalálják az utóbbi időben, hogy közel áll a kormányhoz. Ebből mindenki – többek között Puzsér Róbert is – arra következtet, hogy felemészti őket a pénz. Mivel Krausz Gábor igazságtalannak érezte ezt a kijelentést, a közösségi oldalán reagált.

Krausz Gábor és Tóth Gabi

Fotó: Birton Szabolcs

„Ezt az emberek, akik velünk személyesen találkoznak, gyorsan felismerik. Amióta együtt vagyunk a feleségemmel, albérletben élünk, spórolunk, mert szeretnénk saját otthont magunknak és a kislányunknak. Reméljük, hogy az álmunk rövidesen valóra válik, de ehhez, ugyanúgy, ahogy sok más családnak, nekünk is hitelre lesz szükségünk. Ennyire vagyunk százmilliókkal kitömve, ahogy azt ő és még néhányan állítják. Csendben jegyzem meg, minden nagy fesztivál jórészt állami pénzből vagyis közpénzből valósul meg. Akkor ezek szerint mindenki , aki ott fellép a NER kegyeltje? A feleségem például 17 éve egyiken sem kapott még lehetőséget” – írta posztjában a séf.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top