Otthon

Újabb gyönyörű ajándék érkezett Tóth Gabiékhoz

A Krausz-Tóth család egy szép festménnyel lett gazdagabb.

Nagyobb ajándék idén már nyilván nem lesz Tóth Gabi és Krausz Gábor életében, mint kislányuk, Hannaróza Mária, aki december 3-án született (egyébként 3150 grammal és 54 centivel, csak hogy pontosak legyünk, ha már a TOP1 frissbabás sztárpárról írunk).

Kisebb meglepetések azonban még adódhatnak, lám, karácsony előtt is. Igazán egyedi ajándékról osztott most meg képet az énekesnő Instagram-oldalán: férje munkatársa, Sárközi Ákos séf és felesége, Évi látogatták meg őket otthonukban. Ez csak a meglepetés egyik része volt, a másik egy szép festmény Évitől, amely a Gabi születési helyéhez közeli Tanúhegyeket ábrázolja.

„Szavakat sem találunk! @eva_sarkozi.art egy csodálatos festményével lepett meg bennünket! Az én gyönyörű szülőhazám, a Tanúhegyek láthatóak a képen, és csupa boldog, hálás ember!! Nagyon köszönjük neked/nektek, Évi és Ákos, hogy elhoztátok! Olyan jót beszélgettünk!” – írta Gabi a képhez. A Konyhafőnök VIP séfje, Ákos szintén megosztotta a fotót, amihez hozzáfűzte: „nemcsak kollégák, hanem barátok is vagyunk”. Nos, ez tisztán látszik a két pár közös fotóján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top