nlc.hu
Otthon

Tóth Gabi újabb vallomása

Tóth Gabi: „Nem fogok eltűnni, nem fogok csendben maradni, nem fogok félni”

Az énekesnő továbbra is kitart a véleménye mellett.

Tóth Gabi az Origónak adott interjút, ahol többek között a karrierjéről, a politikai nézeteiről és az őt ért támadásokról is beszélt. Elmondta, hogy a hétköznapokban egészen mást tapasztal az emberek részéről, mint amiket az interneten kap. Nemrég egy erdélyi turnén vett részt, ami visszahozta a hitét az emberekben és ahonnan feltöltődve tért haza.

Tóth Gabi

Fotó: Schumy Csaba dfp@dfp.hu / Central Médiacsoport / Central

Azt mondja, már a gyűlölködő kommentek sem zavarják, ezután is ugyanúgy elmondja a véleményét különféle témákban, ahogy eddig. „Bizonyos cikkek után sokan idelátogatnak az oldalamra kommentelni, akik nem követnek és teljesen más értékrenddel élnek. Nem gondolom, hogy az enyém jobb, de azt se, hogy kevesebb. Elfogadom mindazokat, akik másban hisznek, mást gondolnak, mást éreznek fontosabbnak. (…) Engem álszenteznek ezek az emberek, miközben teleaggatják toleranciát és elfogadást szimbolizáló keretekkel a fotóikat, majd idejönnek és nyomdafestéket nem tűrő, felsőbbrendűsködő kommenteket írogatnak” – mondta. 

Hozzátette, nem érti, hogy az emberek miért bántják egymást a másik hitvallása miatt. „Nem fogok eltűnni, nem fogok csendben maradni, nem fogok félni azért, mert ilyeneket kommentelnek, vagy utálói csoportot hoznak létre rólam. Teszem, amit eddig is és igyekszem adni azoknak, akik befogadják a rezgéseimet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top