Otthon

Hangolódj az ünnepekre az Auchan négy varázslatos világával!

Az Auchan Actuel karácsonyi termékpalettája számtalan pénztárcabarát lehetőséget nyújt, hogy könnyedén megteremthesd az ünnepi légkört. Idén négy stílus közül választhatsz, hogy melyikbe öltöztesd fel az otthonodat az adventi időszakban.

Te is biztosan megtalálod a kínálatban a kedvenc lakberendezési kiegészítőidet, legyen a fenyődísz, fényfűzér,, girland vagy lámpás, és nem mellesleg kedvező áron  is kihozható egy szépen feldíszített karácsonyfa.

Hangolódj az ünnepekre az Auchan négy varázslatos világával!

Az egyik stílusirány a hófödte álomvilág, amely hidegebb színekkel teremt varázslatosan jeges hatást. Ha idén a pirosat lecserélnéd a visszafogottabb hangulatért, akkor a fehér, kék és szürke árnyalatok keveredése biztosan elnyeri a tetszésedet.

A másik, a mesés karácsony modern kiegészítőkkel hozza el otthonunkba a klasszikus ünnepi színeket, formákat és motívumokat. A piros és a zöld szín meghatározó a dekorációs elemekben, megőrizve ezzel a tradicionális hangulatot. A téli romantika az erdei kisházak meghitt világába repít el a sötétkék és barna árnyalatú kiegészítőkkel, és biztosan találsz néhány extra dekorációt is az esti kuckózáshoz.
A tündöklő ünnepek halvány, natúr árnyalatokkal és meleg fényekkel hódít, hogy szinte álomszerű, romantikus és bohém hangulatban tölthessük a karácsonyt. Ha ezt a tematikát választod, nem kell lemondanod a téli dekorációról az ünnepek után sem.

Hangolódj az ünnepekre az Auchan négy varázslatos világával!
A karácsonyfáról se feledkezzünk meg, amit az Actuellel idén is költséghatékonyan díszíthetsz fel. Ha ügyesen válogatod össze legkedvesebb kiegészítőidet, meglátod, hogy tízezer forint alatt is létezik ízléses karácsonyfa! Ha további inspirációra van szükséged, akkor látogass el az Auchan Magyarország weboldalára, és meríts ötletet a karácsonyi összeállításokból! Kedvenceidet megvásárolhatod online, illetve az áruházakban is, ahol több mint 1200 termék közül válogathatsz az Actuel kínálatából!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top