nlc.hu
Otthon

Felmosási trükk

2 vödörrel felmosni – ez az új takarítási trend?

Nagyon megosztotta a netezőket a duplavödrös felmosási módszer.

Mindenkinek vannak apró trükkjei, amikor takarításról van szó, de egy nő felmosási módszere teljesen megosztotta az internetet. A Tanya néven ismert nő egy népszerű Facebook-oldalt üzemeltet Tanya Home Inspo néven, ahol 198 ezer követőjével oszt meg takarítási hackeléseket.

Hatékonyabb így a felmosás? (Fotó: Facebook)

Hatékonyabb így a felmosás? (Fotó: Facebook)

Tanya bemutatja, hogyan tartja tisztán, rendben és rendezetten otthonát alacsony költségvetésből, több száz okos takarítási tippet osztott meg, de egyik legújabb videója sok embert megzavart.

Felmosáskor ugyanis a felmosóvödörbe egy másik edényt is rak, tiszta vízzel és kicsavarás után így a piszkos lé a nagy vödörbe megy, míg a kicsiben tisztább marad a víz. Vagyis nem kell egy idő után koszos vizet szétkenni a padlón a felmosás során.

A hozzászólók egy része imádja az ötletet, de azért nem mindenkit győzött meg. Akadt, aki szerint ez így teljesen értelmetlen, ráadásul az első törlés után mindig a piszkos felmosófejet teszi a tiszta vízbe.

Azóta pedig vitatkoznak, akik a Youtube-ról tanulnak felmosni… (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top