Megvásárolta azt a házat, amit az édesanyja egykor takarított

K. Z. | 2022. December 30.
Egy kislány álma valóra vált.

Kislányként Nichol Naranjo gyakran elkísérte édesanyját, Margaret Gaxiolát, amikor az házak takarításával keresett pénzt. Az egyik ház különösen kedves volt számára. Pam Key-Linden egy stílusos, több mint ezer négyzetméteres otthonban élt az új-mexikói Albuquerque Ridgecrest negyedében. Naranjo még mindig emlékszik arra, hogy egy míves íróasztal alatt ült ott, és elképzelte a jövőbeli vállalkozásait, miközben az anyja fényezte a bútorokat. Amikor Naranjo kicsi volt, a ház egy kastélynak tűnt, és minden bizonnyal távol volt attól az átlagos kislakástól, amelyben családjával élt. Mára azonban a nő gyermekkori álmai otthona lett a valódi otthona, mivel 2020-ban megvette azt.

Annak idején, kislányként nemcsak üldögélt az asztal alatt, de segített is édesanyjának az apróbb munkákban, például a szemeteskosarak kiürítésében. A ház tulajdonosa idővel megszerette a kis családot, Key-Linden gyakran hozott apró ajándékokat a kis Nicholnak az utazásairól – írja a mymodernmet.com.

Az évek során mindkét nő viharos váláson ment keresztül, és elvesztette szeretteit. Ezek az események csak megszilárdították a családok közötti köteléket, olyannyira, hogy Gaxiola és gyermekei Key-Linden második esküvőjén is ott voltak. És amikor Naranjo nővére várandós volt az első gyermekével, Key-Linden babaváró bulit tartott neki a házban. Ami tisztán munkakapcsolatnak indult, az valami különlegessé alakult át.

Amikor Key-Linden elhunyt, Gaxiola folytatta az otthon takarítását, amíg Key-Linden második férje is egy évvel később meg nem halt. Aztán eljött az ideje, hogy leadja a kulcsokat.„Szívszorító volt. Azt gondoltam: „Ez volt az életem fele” – mondta Gaxiola.

Addigra Naranjo feleségül ment középiskolás kedveséhez, és saját családot alapított. Szenvedélyévé vált a lakberendezés, és mindig arról álmodott, hogy Ridgecrestben éljen.

Aztán egyszer csak megtudta, hogy Key-Linden hagyatékának végrehajtói azt tervezik, hogy eladják a nő otthonát. Azonnal felhívta az illetékeseket, és közölte velük, hogy meg akarja vásárolni a házat – és mindent, ami benne van. A járvány miatt elhúzódó folyamat után egy évvel később végre saját otthonának nevezhette álmai otthonát. Mint mondja: „Azt hiszem, mindig is tudtam, hogy egyszer itt kötök ki. Jó érzés.”

Sok változtatást végzett, például eltávolította a szőnyegpadlót, és feltárta az eredeti parkettát, munkáját az Instagramon dokumentálja. Ennek ellenére néhány elemnek mindig különleges helye lesz a házban.

Ide tartozik a régi Thomasville íróasztal is, amely alatt gyerekként üldögélt…

Exit mobile version