nlc.hu
Horoszkóp

Rendmániás csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nagyon rendmániásak

Soha nem hagyják „szaladni” a lakást.

Rák

A Rák az otthon jegye: a jegy szülötteinek ösztönös érzékük van az otthonteremtéshez, majd  annak „menedzseléséhez” is. Fontos számukra a szépség, a kényelem és a harmónia. A házimunka ugyan nem a kedvencük, azonban lelkiismeretesen elvégzik annak érdekében, hogy aztán szeretteik körében élvezhessék annak végeredményét.

Rendmániás csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Maskot)

Bak

A Bakok számára a rendezettség az élet minden területén, így természetesen az otthonukban is fontos. Komolyan veszik a házimunkát, előszeretettel írnak listákat is, hogy semmiről ne feledkezzenek meg. Még a nagyobb takarítási munkákat – például az ablakpucolást vagy a csempe súrolását – is rendszeresen elvégzik, náluk évente úgy hat alkalommal van tavaszi nagytakarítás. Különösen kényesek arra, hogy ha vendéget fogadnak, az minden tekintetben makulátlannak lássa az otthonukat.

Skorpió

A Skorpiók rögeszméje a tisztaság, legyen szó akár a személyi higiéniájukról, akár a közvetlen környezetükről. Számukra az otthon a privát szentélyük és ennek megfelelően is kezelik: takarítják, rendezgetik, csinosítják. Mindezt elsősorban saját maguk gyönyörűségére, nem pedig azért, mert mások előtt akarnának felvágni vele. Sőt, a jegy szülöttei nem túl szívesen hívnak vendégeket a házukba, azok ugyanis csak felborítják a rendet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top