nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik idegesítően rendmániásak

Csillagjegyek, akik idegesítően rendmániásak

Őrületbe kergetnek mindenkit a rendmániájukkal.

Szűz

A Szüzek szinte megszállottjai a tisztaságnak. A Szűznél minden a helyén van, otthon és a munkahelyen egyaránt.  Számukra a belső tér tisztasága strukturálja életüket, és bizonyos nyugalmat hoz nekik. Nagyon maximalisták, mindennek nagyon tisztának és rendezettnek kell lennie körülöttük.

Csillagjegyek és a rendmánia

(Fotó: Getty Images)

Rák

A Rák szereti jól érezni magát otthon. Ha egyedül él, akkor is szüksége van a rendre. Amikor megvendégeli barátait, a tisztaság iránti őrültsége megtízszereződik, és az egész házat áttakarítja. Mindennek tisztának és a helyén kell lennie, hogy vendégei jól érezzék magukat. Megfelelési kényszere pedig a végletekig hajtja.

Mérleg

A Mérleg általában nagy jelentőséget tulajdonít az esztétikának. Szereti megtalálni a legújabb trendeket, és ez látszik is a lakásán. Veleszületett stílusérzéke van, és bármelyik lakberendezővel felvehetné a versenyt. De nincs értelme egy gyönyörűen berendezett lakásnak, ha minden rendetlen és koszos. Ezért a Mérleg is nagyon szeretne mindig, mindent rendben tartani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top