nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek zavaró a rendmániája

Csillagjegyek, akiknek zavaró a rendmániája

Nagyon mániákusak tudnak lenni.

Szűz

A Szűz csillagjegy szülöttei annyira szeretik a tisztaságot, hogy szinte megszállottjai. A Szűznél minden a helyén van, otthon és a munkahelyen egyaránt.  Sajnos ez azt is jelenti, hogy olyan emberekről van szó, akik nehezen tudnak kikapcsolódni vagy nyugodtan pihenni. Számukra a belső tér tisztasága strukturálja életüket, és bizonyos nyugalmat hoz nekik. Mindig, minden körülmény között az az első, hogy rend legyen körülöttük.

Rendmániás csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Rák

A Rák szereti jól érezni magát otthon. Ha egyedül él, akkor is szüksége van a rendre. Mindennek tisztának és a helyén kell lennie. A Rák számára a rendrakás vagy a takarítás is egy módja annak, hogy félretegye a hétköznapi gondokat. Neki ez a legjobb program, hogy kikapcsoljon.

Mérleg

A Mérleg általában nagy jelentőséget tulajdonít az esztétikának. Szereti megtalálni a legújabb trendeket, és ez látszik is a lakásán. Szerinte nincs értelme egy gyönyörűen berendezett lakásnak, ha minden rendetlen és koszos. Ezért a Mérleg is nagyon szeretne mindig, mindent rendben tartani. Rend és tisztásmániája már-már zavaró lehet a környezetének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top