nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek ideje rendet tennie a lelkében

Csillagjegyek, akiknek ideje rendet tennie a lelkében

Fontos lenne, hogy elengedjenek mindent, ami érzelmileg fogva tartja őket, különben nem tudnak fejlődni.

Kos

Mindig halogatod a tennivalókat az érzelmek terén, pedig van mit helyretenni magadban. Nagy a káosz a lelkedben, amivel nem tudsz, és nem is kell egyedül megbirkóznod. Ne fél segítséget kérni a szeretteidtől, barátaidtól, de az sem szégyen, ha szakemberhez fordulsz. Amíg nem oldod fel magadban a blokkokat, addig nem tudsz előre haladni!

Csillagjegyek, akiknek rendet kell tennie a lelkében

(Fotó: Getty Images)

Szűz

Az érzelmek kimutatása nem a gyengeség jele, ezt felejtsd el gyorsan. Mesélj a barátaidnak, családodnak arról, ami a fejedben jár, és nyugodtan engedd útjára a könnyeidet. Ettől fognak igazán tökéletesnek és valódinak tartani. Meglásd, nagyon meg fogsz könnyebbülni, ami új utakat nyit meg majd feléd.

Bika

A makacsságod rengeteg kellemetlen percet okozott már neked is és a környezetednek is. Bocsáss meg annak, akinek nem sikerült, vagy te magad kérj bocsánatot. Nagyon nehéz egy a Bika jegy szülöttjének, de mivel még sosem próbáltad, ezért azt sem tapasztaltad, mennyire felszabadító érzés. Ne légy makacs!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top