Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legmakacsabb

A makacsság nem feltétlenül negatív tulajdonság, sőt, egyes élethelyzetekben nagy előny! A horoszkóp szerint ez a 3 legmakacsabb csillagjegy. Te köztük vagy?

Bika

A Bika nem alkuszik, ami bizonyos esetekben még elfogadható is lehet. Kétségtelen, az önfejűségben élen jár, ha van negatív tulajdonsága, ez mindenképpen az. Hajlamos azt gondolni, hogy csakis neki lehet igaza, emellett eléggé sértődékeny is. Viszont abszolút pozitívumként említendő, hogy ugyanennyire eltökélt és lojális, ha munkáról vagy családról van szó: a végsőkig kitart és ki is áll a mellett, akit szeret.

Oroszlán

Az Oroszlán nagyon szenvedélyes, egy olyan jegy, aki ragaszkodik a véleményéhez, döntéseihez. Viszont minél nagyobb teret engedünk az Oroszlán csillagjegyűnek, annál kezelhetőbbé válik. A makacsságához a kulcs az, hogy nem akadályozzuk meg őt, hogy új dolgokat próbálhasson ki, mert minél jobban szórakozik, minél jobban kiteljesedhet egy adott helyzetben, annál szabadabbnak fogja érezni magát, ezáltal a makacssága is enyhül.

Skorpió

A Skorpió kőkeményen ragaszkodik a saját véleményéhez, elképzeléseihez. Nagyon érzékeny típus, könnyen megsértődik, és persze nem bocsát meg, a végsőkig ragaszkodik a sérelméhez. Ahhoz, hogy a Skorpió jegyűekkel összhangba kerüljünk, és megértsük, miért olyan makacsok, akár terápiás módszerrel vagy egy mély beszélgetéssel kell feltárni, mi rejlik a lelkük mélyén.

via

(Kiemelt kép és fotók: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top