nlc.hu
Otthon

Barkácsmegoldással takarták el a MOL-székház mosdóját

Barkácsmegoldással takarták el a MOL-torony átlátszó falú mosdóját

Miután az egész ország azon röhögött, hogy a csilivili MOL-székház dolgozói ország-világ láttára kénytelenek könnyíteni magukon az átlátszó üvegfalú férfi mosdóban, az üzemeltető azonnal lépett, és bevetette a csodafegyvert: a fekete fóliát.

Az alsó hangon százmilliárd forintba kerülő presztízs irodaházban kimondottan röhejesnek hatott, hogy a tervezők átlátszó falú férfimosdóval kedveskedtek a dolgozóiknak. Az erről készült fotók nagyot mentek az interneten, az egész ország – mi is – ezen csámcsogott, hiszen olyan volt ez, mintha valakinek egy méregdrága Armani öltönyből kilógna a micsodája. De vajon mit kezdett a presztízsépület üzemeltetője a kellemetlen helyzettel? Most ez is kiderült.

Szerszámok

A MOLnál a barkácsmegoldásra szavaztak (Fotó: Getty Images)

Mivel gyorsan kellett cselekedni, nem volt idő alapos tervezésre, inkább jó magyar szokáshoz híven egy barkácsmegoldással álltak elő, legalábbis ez derül ki a Telexnek küldött olvasói fotókból. A lehúzható, szürke árnyékoló felszerelése még rendben is lenne, de a mögé felszerelt fekete műanyag fólia nehezen magyarázható, az egyetlen logikus megoldás talán az lehet, ha villanyfénynél ez is átlátszik. A rögzítéshez használt sárga maszkolószalag finoman jelzi, hogy azonnal kellett cselekedni azzal, ami kéznél volt, nem volt idő átgondolni a dolgokat. Lesz itt még fejlemény, és az ország legismertebb férfi mosdóját lassan már turistáknak is lehetne mutogatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top