nlc.hu
Otthon

Rendkívüli leállás lesz a DIGI-nél

Rendkívüli leállás vár a jövő héten a DIGI ügyfeleire

Február elsején mindenki szakítsa félbe a Netflixezést, mert ha nem teszi, hajnalban csúnya meglepetés érheti.

Jövő szerdán, azaz február elsején pár órára nem lesznek elérhetők az előfizetőknél a DIGI internetes és televíziós szolgáltatásai. A szolgáltató erről írásban tájékoztatta az ügyfeleit. Az üzenet szerint a leállásra éjjel 1 órától hajnali 5:30-ig kerül sor, vagyis az ügyfelek nagy része valószínűleg semmit sem fog észlelni belőle – írja az Index.

DIGI

A DIGI XIII. kerületi irodája (Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László)

Természetesen benne van a pakliban, hogy az újraindulás után nem lesz rögtön kolbászból a kerítés, de erre is van javaslatuk:

Amennyiben az érintett szolgáltatásokban a megjelölt időszakot követően esetlegesen hibát tapasztalna, kérjük, először szíveskedjen újraindítani hálózati (router, ONT) és médiaeszközeit (set top box).

Amennyiben ez a módszer sem vezetne eredményre, azt javasolják, hogy hívják a hálózaton belül díjmentesen, hálózaton kívül helyi tarifával hívható 1272-es telefonos ügyfélszolgálati számot, ahol a kollégáik rendelkezésre állnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top