nlc.hu
Otthon

Fia rakta ki az utcára Zsókát

Fia rakta ki az utcára Zsókát, most a munkásszállóról is távoznia kellett az asszonynak

Munkanélküli és jelenleg otthontalan az asszony.
asszony

Távoznia kellett a munkásszállóról annak a kőbányai nőnek, akit a saját fia tett gyakorlatilag földönfutóvá. Bezárt ugyanis a munkásszálló, ahol baráti segítséggel húzta meg magát a fia által utcára rakott Nádasdy Zsóka – írja a Bors. Édesanyja egy ajándékozási szerződés keretében az unokájának, Zsóka fiának adta a lakását és a balatoni nyaralóját, a fia pedig egyszerűen kitette őt – végrehajtó segítségével – az örökölt lakásból.

A szóban forgó lakás most üresen áll, Zsóka azonban nem tud bemenni, mert a fia lecseréltette a zárakat és külföldre költözött.

Napról napra élek. (…) Nem szeretnék az utcán aludni, az idegeim kezdik felmondani a szolgálatot. (…) Ha belegondolok, hogy a saját fiam egy lakás árával tartozik nekem, mégis én vagyok kénytelen segítségért kuncsorogni, megőrülök” – panaszolta a bulvárlapnak az asszony, aki most barátoknál próbálja meghúzni magát.

Elmondása szerint munkát sem tud vállalni, mert bizonytalan, hogy mikor hol aludhat.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top