nlc.hu
Otthon

Elindult az első magyar tyúk TV, a Henflix

Elindult a magyar tyúk TV, azaz a Henflix

Hetven tyúkkal, nyulakkal és egy komondorral startolt a produkció.
tyúk tv indult henflix néven

A Heves vármegyei Bátoron indult el a Henflix névre keresztelt Youtube-csatorna, ahol az indulásról szóló sajtóközlemény szerint „közel 70 tyúk, továbbá gyöngytyúkok, nyulak, galambok és egy komondor életét követhetik nyomon élőben”, tette közkinccsé az információt a Telex.

A csatornán két stream is található, az egyiken az udvart lehet szemmel tartani, ezt napközben érdemes frissítgetni. A másik csatornán a tyúkólba lehet belesni, itt nyilván az esti és hajnali órákban nagyobb az élet.

https://telex.hu/zacc/2023/02/12/kozel-hetven-tyukkal-nyulakkal-galambokkal-es-egy-komondorral-indult-magyar-tyuk-tv

A Henflix célja a tökéletes szórakoztatáson túl az ismeretterjesztés, ezért elindult a henflix.hu oldal is, ahol mindenféle érdekes, szárnyasokkal kapcsolatos blogposztot lehet olvasni, de aki akar, közelebbről is megismerkedhet az élőben közvetített szereplőkkel.

Aki szeretné, virtuálisan meg is etetheti a tyúkokat, ehhez a honlapon kell venni kreditet, egy etetés egy ezresbe kerül, aztán az élő közvetítést nézve egy kódot beírva lehet indítani az etetőgépet.

Kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top