nlc.hu
Otthon

Londonban látták Harry herceget

Londonban bukkant fel Harry herceg

Kicsi az esély rá, hogy békülni érkezett.
Harry herceg

A londoni Legfelsőbb Bíróság előtt fotózták le Harry herceget, akinek a héten zajlik a tárgyalás abban a perben, amit tavaly ősszel indított az Associated Newspapers, a Daily Mail, a The Mail on Sunday és a MailOnline kiadója ellen illegális információgyűjtés miatt, írja a 24.hu.

A kiadót azzal vádolják, hogy privát hangüzeneteket és telefonhívásokat hallgattak le, majd személyes információkat közöltek orvosi iratokból, és magánnyomozókat is alkalmaztak. A jogi offenzívához más hírességek is csatlakoztak, köztük Elton John, Elizabeth Hurley és Sadie Frost.

Harry herceg a nagymamája, II. Erzsébet szeptemberi temetésekor járt utoljára az országban. Egy királyi tudósító szerint nem valószínű, hogy mostani látogatása alatt találkozik majd az apjával vagy a Vilmos herceggel, ugyanis III. Károly nincs a fővárosban, bátyja pedig az iskolai szünet alatt elutazott Windsorból a családjával.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top