nlc.hu
Otthon

Leégett családi ház

37 hetes terhes felesége hívta Gábort, hogy ég a házuk – mindene odalett a kehidakustányi házaspárnak

A tűz ismeretlen okokból keletkezett.

Leégett egy Zala vármegyei házaspár otthona. Németh Gábor és felesége, Eliz babát várnak, az édesapa a kislánya születéséig rendbe szeretné hozni egykori otthonukat – írja a Bors.

A tűz ismeretlen okból keletkezett, a házuk melletti fatároló kapott lángra. Az épületen volt biztosítás, de nem fedezi az újjáépítés költségeit.

A kutyás rendőrként dolgozó Gábor 20 éve van együtt feleségével, Elizzel, aki 37 hetes terhes. Otthonukat saját kezűleg, 1988-ban építették Eliz szülei, akiket szintén nagyon megviseltek a történtek. A házaspár most a feleség szüleinél, az emeleten húzza meg magát, de mihamarabb szeretnének visszaköltözni saját otthonukba.

A tetőszerkezet és az alatta lévő hatvan négyzetméteres lakás égett ki nyolcvan százalékban, a maradék pedig az oltás okozta vízkár miatt lett használhatatlan. A házaspárnak szinte mindene odalett a tűzben.

A házaspár kutyaiskolát vezet, itt tartózkodott éppen Gábor, mikor 37 hetes terhes felesége felhívta, hogy siessen haza, mert ég a melléképület. Mikorra Gábor megérkezett, a tűzoltók már oltották a tüzet, de a férj is oltani kezdte az égő épületrészt.

leégett ház romjai

Fotó: Facebook

A kár körülbelül 20 millió forint, amit önerőből nem megy kifizetniük. A munkatársak szerveztek a család számára gyűjtést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top