nlc.hu
Család

Mindene elégett a családos bohócdoktornak

Leégett egy bohócdoktorként dolgozó, négygyermekes férfi háza – mindenük odalett

Teljesen megsemmisült a tűzben a csobánkai családi ház.
tűzoltók,

Egy, 20 éve bohócdoktorként dolgozó férfi háza égett le csütörtökön Csobánkán. Felesége volt otthon, aki három kisgyerekükkel ki tudott menekülni a lángoló épületből – a negyedik éppen iskolában volt -, de mindenük odalett – számolt be az RTL Híradó. Mire a tűzoltók megérkeztek, a lángok az egész házra átterjedtek, a vályogépület fala ugyanis részben szalmából készült, és a gerendák környezete is szalmabálákkal volt kitöltve. A tűz a teraszról indulva terjedt át az egész házra.

Reitter Zsolt aznap is éppen beteg gyerekekhez ment, azért nem volt otthon. “Amikor elmentem csütörtök délután, akkor egy bohócmunkára mentem, és ami a kocsiban volt, egy hátizsáknyi felszerelés és a hangszer, ami megmaradt” – nyilatkozta. Minden másuk odaveszett a tűzben. Átmenetileg a csobánkai Segítő Nővérek rendházban laknak, ahol meleg ételt és ruhákat is kapnak. A helyiek pedig összefogtak: gyűjtést szerveztek a bajbajutott családnak.

A család abban bízik, hogy idővel újjáépíthetik a házukat.

Azt, hogy mi okozta a tüzet, még vizsgálják.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top