nlc.hu
Otthon

A 10. emeltről zuhant ki egy óbudai nő

Idős nő zuhant ki egy óbudai panel 10. emeletéről

A 10. emeletről esett ki egy asszony Budapesten, a III. kerületben. A helyszínen meghalt.

A szemtanúk szerint két fiatal próbált segíteni rajta, míg egy harmadik férfi a rendőröket hívta. Az idős hölgy életét már nem tudták megmenteni. A hírt először az óbudai Facebook-csoportban osztották meg.

sziréna

Fotó: Getty Images

Több hasonló tragédia is történt az elmúlt hetekben, itthon és külföldön egyaránt. A múlt héten egy győri, Szent Imre úton álló panelház tizedik emeletéről zuhant ki egy 26 éves nő, aki azonnal belehalt a sérüléseibe. Az ottani esettel kapcsolatosan felmerült a bűncselekmény gyanúja. A helyszínre érkező nyomozók egy férfit előállítottak a rendőrségre – számoltunk be az esetről.

Pár nappal ezelőtt pedig arról írtunk, hogy intenzív osztályon ápolják Flo Rida amerikai rapper 6 éves kisfiát, miután a gyerek kiesett egy ötödik emeleti ablakból New Jersey-ben.

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top