nlc.hu
Sztárok

Kizuhant az ötödikről Flo Rida 6 éves kisfia

Kizuhant az ötödikről Flo Rida 6 éves kisfia

Intenzíven ápolják a rapper kisfiát, aki kiesett az ablakon.
Flo Rida rapper a 2019-es NBA-döntő szünetében 2019. június 2-án, Torontóban, Kanadában

Az intenzív osztályon ápolják Flo Rida amerikai rapper 6 éves kisfiát, miután a gyerek kiesett egy ötödik emeleti ablakból New Jersey-ben – értesült a Page Six. 

A balesetre úgy derült fény, hogy a rapper volt párja, Alexis Adams egy polgári peres beadványt nyújtott be hétfőn. Ebben az áll, hogy a baleset március 4-én történt, és a gyerek, Zohar Dillard medence- és lábtörést szenvedett, megsérült a mája, összeomlott a tüdeje és belső vérzése volt, amikor bekerült kórházba. A ritka neurológiai rendellenességgel született kisfiú azóta is az intenzíven van.

Adams az ingatlan tulajdonosát és üzemeltetőjét pereli azt állítva, hogy az épület ablakait „nem megfelelő méretű védőkorlátokkal” szerelték fel, ez pedig „veszélyes helyzetet” jelentett a fia számára, aki a betonjárdára zuhant. Kártérítést, valamint a fiú orvosi költségeinek megtérítését követeli.

2016-os megszületése óta Zohar hidrocephalussal, vízfejűséggel küzd. A betegség miatt az agyvíz rendellenes mennyiségben felszaporodhat az agykamrákban, ami nyomást gyakorol az agyra.

Adams korábban azt mondta, a 43 éves Flo Rida – akinek polgári neve Tramar Lacel Dillard – nem vesz részt a kisfiú életében, csak egyszer, az apasági teszt alkalmával látta a gyereket.

(Kiemelt kép: Gregory Shamus/Getty Images/AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top