TV-sztárok

Világsztár a Megasztár-fináléban

A szoláriumokból és a fiatalok kocsijából hétvégén rendszeresen bömbölő Flo Rida lesz a Megasztár-finálé vendégelőadója. Itt még nem ér véget a tuctuc, mert a szépségkirálynő-választásra is hasonló kaliberű előadót hívtak.
Világsztár a Megasztár fináléban

„Flo Rida lesz a Megasztár utolsó adásának sztárvendége. A világsztár legnagyobb slágerét fogja előadni és duettet énekel a tehetségkutató két finalistájával is” – áll a TV2 közleményében. 
Leginkább a fiatalabb korosztály ismerheti a két Grammy-jelöléssel és 12 platina kislemezzel büszkélkedő rappert, aki május 25-én a TV2 tehetségkutatójában is fellép. Flo Rida együtt dolgozott már Madonnával, de zenéjét ismerhetjük a Trópusi vihar, a Másnaposok vagy a Step Up2: Streetdance filmekből is.

A szintén Hajdú Péter nevéhez köthető Szépségkirálynő nyári döntőjére az az Alexandra Stan érkezik, akinek Mr. Saxobeat című dala a szoláriumok indulójaként is aposztrofálható.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top