nlc.hu
Otthon

Ceglédi tanyalopás

Megdöbbentő eset: elloptak egy egész tanyát Cegléden

Hónapokig üresen állt a ház, a tolvajok ezt használták ki.
tanyalopás

Elloptak egy egész tanyát Cegléden. A tolvajok nem egyszerre vittek magukkal mindent. Először bentről pakoltak ki: minden berendezési tárgyat elvittek, később pedig szétszedték az egész házat – számolt be a Tények.

Egy házaspár élt ott, de a férj betegsége miatt feljöttek a fővárosba és a ház hónapokig üresen állt. Lányuk, Buth Annamária a Tényeknek arról beszélt, hogy szerettek volna visszaköltözni, de most egyelőre nincs hova. “Fényes nappal odaálltak a lovaskocsival és lelopták először a kaput, hogy be tudjanak menni, és utána vittek mindent, ami mozdítható volt. A kerítést is elvitték, a garázst is lebontották” – mesélte a történtekről.

Másoknak is meggyűlt már a baja a közelben lakó, bűnöző családdal. “Egyszerűen tarthatatlan a helyzet. Tudok egy olyan sztoriról, hogy a 70 éves bácsi bent aludt a házában, és közben bontották el a tetőt a feje fölül. Elképesztő! Fényes nappal!” – panaszkodott Buth Annamária, akinek egyetlen öröksége volt az ellopott ház.

A tolvajokat végül rajtakapták, mezőőrök látták meg, ahogy bontják a ház tetejét. A rendőrség elfogta őket. Az 5 elkövető azzal védekezett, hogy a tanya elhagyatott volt, nem foglalkozott vele senki, ezért loptak.

A rendőrség nyomoz az ügyben, milliós a kár.

Kiemelt fotók forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top