nlc.hu
Otthon

Nagy átalakítás egy kis lakáson

Nagy átalakítás egy kis lakáson? Így változtasd át az apró otthonod

Kell hozzá némi fantázia és szakértelem, de Brad Swartz munkája bizonyítja, hogy kevés négyzetméterből is ki lehet hozni nagy dolgokat.
lakás

Brad Swartz építész megmutatta, hogy 24 négyzetméteren is lehet kényelmesen élni, csak nem árt tudni jól kihasználni a tér adta szűkös adottságokat. Brad ügyfele, Boneca Apartment (portugálul babaház) névre keresztelte az apró sydneyi lakását, ami az átalakítása után a méreténél jóval nagyobb luxust és kifinomultságot kapott.

Az építész a fürdőszoba és a konyha átrendezésével egy egybenyíló nappali és étkező zónát alakított ki, valamint egy rafinált módon leválasztott hálófülke is bekerült az egyszobás kéglibe. A videóban jól látszik, hogy a lakás minden négyzetcentiméterét alaposan megtervezték, kihasználták. Így a végeredmény nemcsak trendi és letisztult lett, hanem élhető is, hiszen az egy szobából lényegében lett egy kicsi nappali és egy hálófülke, ami jóval kényelmesebbé teszi a mindennapokat.

Ma már apartmanként pörög az ingatlanpiacon a szexi lakás.

Nem olyan rég egy cuki apróházat mutattunk meg, amely még ennél a lakásnál is kisebb volt, mindössze 20 m2-ből áll, mégis megvan benne minden.

Fotó: YouTube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top