nlc.hu
Otthon

Műanyag ételhordó kifehérítésének trükkje

Így lesz újra fehér és tiszta a pörköltszaftos műanyag ételhordó

A világ egyik legbosszantóbb dolga a műanyag ételhordó, amit sosem lehet teljesen kitisztítani. Vagy mégis? Úgy tűnik, megvan a megoldás!

A műanyag ételhordók – és most mindegy, hogy eredetiről vagy tejfölös- és fagyisdobozról beszélünk – a mindennapok szerves részei.

Műanyag ételhordó

Fotó: TikTok/@rzsofia11

Ebben szállítjuk haza az anyukák által összerakott ellátmányt, és ebben hordjuk az ebédünket is. Azonban vannak bizonyos ételek, mint a milánói, a bolognai, vagy a pörkölt, amik reménytelenül befogják az edényt. Az sem számít, mennyiszer mossuk el őket.

Lehet, hogy eddig kihívás volt ezeknek a tisztán tartása, de most új időszámítás kezdődik! Az egyik TikToker bemutatta, hogy elég, ha néhány órára kitesszük a napra zsíros edényt, és az visszanyeri fehér színét. Ez nem varázslat! Ahogyan a napfény a színes ruhák színét is képes elhalványítani, úgy a foltos ételhordó eredeti színét is visszaadja.

És ehhez még különösebb időbefektetésre sincs szükség. A videóból kiderül, hogy ezt az eredményt 1,5 óra alatt érte el a TikToker, amíg száradt a körme. A kommentelők imádták a végeredményt, többen megjegyezték, hogy ez náluk a foltos ruháknál is működik.

@rzsofia11 Hihetetlen, hogy erre 30 évesen jöttem rá. 🤦‍♀️ #lifehack #foryou ♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top