nlc.hu
Gasztro

Önmegelítő ételhordó lesz az új sláger?

Ezzel az önmelegítő ételhordóval megoldódhat sok ember problémája

Csak szólunk, nem ez lesz a legolcsóbb ételdobozod.
Ételhordó, ami melegít?

A meleg ebéd nem mindenkinek evidencia, vannak, akik olyan helyen dolgoznak, ahol nincs lehetőség a melegítésre, vagy csak gyorséttermi verzióval tudnák kiváltani a hideg ételt. De egyéb helyzetekben is jól jöhet pár meleg, előre elkészített falat. Például egy hosszabb út vagy egy téli kirándulás alkalmával.

Úgy néz ki, nem kell tovább várni a megoldásra négy holland kreatív elmének köszönhetően. Ők dobták piacra Heatbox néven azt az önmelegítő ebéddobozt, ami gőzt használ az étel melegítésére, és állítólag tökéletes hőmérsékletre melegíti azt, anélkül, hogy kiszárítaná.

Szivárgásmentes és csúszásgátló aljzattal rendelkezik, így bárhová magunkkal vihetjük, nem folyik ki belőle az étel.

Utóbbi ismerős lehet azoknak, akik próbáltak már műanyag dobozban levest vinni a munkahelyükre, de azt végül – a jó záródásnak köszönhetően – csak a táskából lehetett kikanalazni.

A neten már elérhető a hasznos termék, bár egyelőre elég borsos áron. 139 eurót, azaz majdnem 47 000 Ft-nak megfelelő összeget kell fizetni érte.

(My Mordern Met)

Fotó: PixaBay

Ha még több innovációra vágysz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top