nlc.hu
Otthon

Macskaalom szagtalanítása

Tuti tippek, hogy a melegben se legyen büdös a macskaalom

Akármennyire szeretjük is a macskákat, be kell látnunk, hogy az illemhelyük körül olykor igazán orrfacsaró szagok terjengenek, főleg a nagy melegben.

A cicatartók tudják jól, hogy a macskák nagyon adnak a higiéniára, nemcsak a saját bundájukat igyekeznek mindig tisztán tartani, hanem a környezetükre is igényesek. A kellemetlen szagokat legalább olyan rosszul viselik, mint mi, ezért a macskaalom szagtalanításával nemcsak magadnak kedvezel.

Cicaaágyban fekvő macska

Finnyás kedvencek

A kifinomult szaglással rendelkező cicák annyira komolyan veszik a tisztaságot, hogy ha az alomtálcájuk nincs rendben és/vagy orrfacsaró szagok lengik körül, akkor inkább máshol végzik el a dolgukat, amivel csak rontják a helyzetet.

A nagy melegben amúgy is könnyen és gyorsan kialakulnak a kellemetlen szagok, ezért nyáron különösen fontos, hogy körültekintően takarítsd a cicavécét és a közelében lévő dolgokat.

Szuper hír, hogy ezeket a szagtalanító tanácsokat nemcsak nyáron, hanem egész évben érdemes megszívlelned, így nem kell attól tartanod, hogy „macskaszag” járja át az otthonodat!

Megnézem
Összes kép (7)

Nyitókép: Getty Images – Andrey_Kuzmin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top