Otthon

Emeljük a tétet: jön a fergeteges kuponakció!

Az ALDI-ban kedvező árú termékeink vonzó választékával gondoskodunk arról, hogy élmény legyen a bevásárlás. Szeptemberi kuponakciónkkal és szenzációs non-food kiárusításunkkal pedig most új szintre emeljük a spórolást!

Akció, akció, kuponakció!

Az ALDI-ban nemcsak rengeteg, az online akciós újságban felfedezhető akcióval garantáljuk nap mint nap a jó árakat, de 2023. szeptember 9-én és 10-én emeljük a tétet: ha üzleteinkben vagy online vásárolnak – 12 000 forintot elérő vásárlás esetén – 1200 forintos kupont adunk ajándékba, így akár 10%-ot is spórolhatnak. A kuponok 2023. szeptember 11-től 17-ig válthatóak be bármelyik magyarországi ALDI üzletben, illetve az online kuponokat szeptember 21-ig – a ROKSH-on keresztül – használhatják fel egy következő rendelésnél. Látogassanak el weboldalunkra a további részletekért!

Emeljük a tétet: jön a fergeteges kuponakció!Óriási kiárusítás a láthatáron!

Rendkívül széles, mindig megújuló termékválasztékunk jelentős részét ALDI saját márkáink teszik ki, amelyek csak nálunk kaphatóak, olcsóbbak a márkatermékeknél, ám a minőségük kiváló! Tudták, hogy ezek között nem csak élelmiszereket találnak? Ismerjék meg középső soron található, non-food saját márkáinkat, többek között CROFTON edényeinket, CRANE sporteszközeinket vagy éppen BLUE MOTION ruházati cikkeinket! Ráadásul non-food saját márkáink közül augusztus 31-től számos terméket akár 50%-os kedvezménnyel vihetnek haza, a készlet erejéig. Keressék üzleteinkben a „KIÁRUSÍTÁS” feliratot!

Ha ALDI, akkor spórolás – mindennap, már 15 éve!

A kuponakció az ALDI Magyarország üzleteiben vagy a ROKSH-on keresztül az ALDI kínálatából történő vásárlás esetén érvényes. Személyenként és vásárlásonként 1 darab kupon használható fel. A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek és a promóciós szabályzat az aldi.hu weboldalon található.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top