nlc.hu
Otthon

1200 négyzetméteres lakást árul Elton John.

Hat lakásból összeépített luxusotthonát árulja Elton John

1200 négyzetméteren tengődött Elton John, most eladná a lakást.

Eladná ép ésszel felfoghatatlan méretű luxusotthonát Elton John. Az Atlantában lévő, hat lakásból összenyitott lakás teljes területe éppen 1200 négyzetméter. Az Egyesült Államokbeli Atlantában lévő otthonáért Sir Elton John 5 millió dollárt, tehát körülbelül

17 milliárd forintot szeretne megkapni.

Mivel sokáig csinosítgatta a hat lakásból összeépített luxus kecót sokan meglepődtek, évtizedek után most megválna tőle. A harminchatodik emeleti rezidencia a hirdetés szerint ugyanolyan egyedi stílusú, mint az előadó.

Hat lakásból összeépített luxusotthonát árulja Elton John

A pontosan 1240 négyzetméteres lakásban

négy hálószoba mellett hat fürdőszoba is található. Van még benne emellett otthoni fitneszstúdió, iroda, gyógyfürdő és masszázshelyiség, kilenc parkolóhely, hat gardrób-tároló és öt bortároló kamra is. 

Egyébként nemrég elköszönt rajongóitól és utolsó koncertjét adta a stockholmi Tele2 Arénában Sir Eltohn John, aki már korábban bejelentette, hogy nem lesz több fellépése. A 76 éves világsztár 1970-ben indult először turnéra, 80 országban lépett fel, és

 négyezer koncertet adott a karrierje során.

A legcsodálatosabb karrierem volt, minden képzeletet felülmúlta. Ötven év, ami a zenélés színtiszta öröméről szólt. Milyen szerencsés vagyok! De nem ülnék itt, és nem beszélgetnék veletek, ha ti nem lennétek. Ti megvettétek a kislemezeket, a CD-ket, az albumokat, a kazettákat… És ami még fontosabb, jegyet vettetek a koncertekre. Tudjátok, mennyire szeretek élőben játszani. Az volt az éltető erőm, hogy nektek játszhattam. Csodálatosak voltatok – mondta a stockholmi koncerten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top