nlc.hu
Otthon

Kukásokra lövöldöztek a III. kerületben

Kukásokra lövöldöztek a III. kerületben

Az eset lomtalanítás közben történt egy lakótelepen.
Légfegyverrel kukásokra

Mentősök, majd rendőrautók érkezésére figyeltek fel egy III. kerületi utca lakói, majd látták, ahogy egy férfit bilincsben vezetnek el egy környékbéli házból. A környék lakói azt sejtették, hogy az ebben az időszakban sajnos megszokott konfliktus alakult ki a kukások és a lomizók között, ám ez a helyzet most minden volt, csak nem szokásosnak mondható. A kukásokra ugyanis légfegyverrel kezdtek lövöldözni – derült ki az RTL Híradó riportjából.

Az eset még péntek reggel történt, amikor a kukások a lakók által összegyűjtött lomokat próbálták eltakarítani. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan hogyan alakult ki a konfliktus, de az biztos, hogy lőni kezdtek rájuk, és ketten is megsérültek: a légfegyverrel egyiküket a hátán, a másikat a nyakán találták el. Mindkettejüket a kórház sürgősségi osztályára szállították. Szerencsére a sérüléseik csak könnyebbek voltak, és azóta már mindkettejüket hazaengedték.

A kiérkező rendőrök egy középkorú férfit alsónadrágban megbilincselve szállítottak el a lövöldözés helyszínéről. Az 55 éves feltételezett elkövetőt garázdaság miatt hallgatták ki, majd kezdeményezték az előzetes letartóztatását – közölte erről a rendőrség. A környékbéliek szerint a férfival és élettársával már többször volt komoly gond, időről időre előfordult, hogy rendőröket kellett kihívni rájuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top