nlc.hu
Aktuális

2 kukás állított meg egy gyerekrablót

Hétköznapi hősök: 2 kukás állított meg egy gyerekrablót

Felismerték a körözött autót.
gyerekrablás, emberrablás, bűntény

A 10 éves kislányt a család ismerőse, egy 33 éves férfi rabolta el és vitte magával. A rendőrség közlése szerint Jalisa Lasalle-nek vasárnap veszett nyoma 13 és 14 óra között New Iberia-i otthonából.
A hatóságok már az elején úgy sejtették, hogy a gyerek közvetlen veszélyben van, ugyanis a szemtanúk akkor látták utoljára Jalisát, amikor beszállt egy szürke Nissanba.

Másnap, hétfő reggel a Pelican Waste & Debris nevű hulladékgazdálkodó cég két alkalmazottja, Dion Merrick és Brandon Antoine épp munkába tartottak, amikor megpillantottak egy kocsit, aminek a paraméterei megegyeztek a körözött járműével.

A kocsi egy kietlen helyen, húsz kilométerre St. New Parsihtől állt, ami alig negyven percnyire található New Iberiától.

Ami innentől következik, egy filmjelenet is lehetne:

A két férfi ugyanis gyanút fogott, ezért autójukkal elállták a Nissan útját, majd értesítették a rendőrséget. Ők hamarosan meg is érkeztek, és letartóztatták a kocsiban ülő férfit.

A rendőrök által letartóztatott férfinak korábban már többször meggyűlt a baja az igazságszolgáltatással. Most gyermekrablásért kell felelnie.

(24.hu)

Fotó: Pexels (A kiemelt kép csak illusztráció)

Lélekemelő történetek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top