nlc.hu
Aktuális

Megható rendőri segítség

Megható! Fát vágott, majd begyújtotta a mozgáskorlátozott asszony kályháját a rendőr

A kihűléstől mentette meg a nőt az egyenruhás.

A rendőrségtől kért segítséget egy taktaszadai nő szombaton a reggeli órákban – számolt be a police.hu. A mozgáskorlátozott asszony nő elmondta, hogy a fia korán reggel elment dolgozni, a kályhában a tűz időközben kialudt, és nem tudja újra begyújtani, a szobája hőmérséklete pedig már igen lehűlt.

A Szerencsi Rendőrkapitányság Taktaharkányi Rendőrőrs munkatársának, Szabó Dávid rendőrőrmesternek a segítséget kérő asszony elmesélte még, hogy táplálni ugyan tudja a tüzet, de annak felélesztése nehézséget okoz számára. Az egyenruhás a fészerben bekészített, de vastagra hasogatott fát talált, amit a könnyebb kezelhetőség érdekében kisebb hasábokra vágott. Ezt követően begyújtott a kályhában, illetve bekészített két kosár, kisebb méretű fát is.

fűtés

Hasogatott, majd begyújtott a segítőkész rendőr (Forrás: police.hu)

A Taktaharkányi Rendőrőrs munkatársai a nap folyamán még többször visszatértek a nőhöz, hogy meggyőződjenek arról, elég meleg van-e az otthonában.

Még több rendőri segítségnyújtás az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top