nlc.hu
Otthon

Mérgező tárgyak a lakásban

8 mérgező tárgy a lakásban, ami észrevétlenül hátráltat abban, hogy sikeres legyél

Kár magad azzal áltatni, hogy a környezeted nincs hatással a teljesítményedre és a hangulatodra – ezek a mérgező tárgyak például kifejezetten visszatartóak!

Ha száműzöd az otthonodból ezeket a hátráltató tárgyakat, több pozitív változást is megfigyelhetsz az életedben. Az elsőt egészen expressz gyorsasággal: ez nem más, mint a jobb hangulat, egyfajta fellélegzés, ami nagyon rád fér, ha hajlamos vagy limlomokkal túlzsúfolni a lakásodat.

Mérgező tárgyak a lakásban

Külső-belső megtisztulás

Sőt, mindez igaz a munkahelyedre, a családi nyaralóra és minden olyan helyre, ahol huzamosabb időt töltesz: ha ezek jelen vannak, nem kell azon csodálkoznod, hogy olykor úgy érzed, nem jutsz egyről a kettőre, akár céljaid eléréséről, akár a múlt nehézségeinek elengedéséről van szó.

A hozzáértők szerint, ha kitessékeled az itt felsorolt mérgező tárgyakat, szárnyakat kap a kreativitásod, összeszedettebben tudsz gondolkodni, kedvezőbb irányban változnak az emberi kapcsolataid, és végül, de egyáltalán nem utolsósorban az egészségi állapotod is javulhat. Van még kedved halogatni a selejtezést?

mérgező tárgyak a lakásban
Megnézem
Összes kép (8)

Fotó: Getty Images – invizbk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top