nlc.hu
Otthon

Így tedd esztétikussá a radiátort

Zavar a radiátor látványa? Így takard el esztétikusan

Nem elég, hogy ezzel a lakberendezési trükkel nem kell nézned a radiátor vaskompozícióját, még egy bónusz polc is születik belőle!
Radiátor

A radiátor talán az egyik legjobb dolog, amit ember feltalálhatott, télen pláne imádjuk a létezését, de nem feltétlenül a legszebb része a berendezésnek. Mert hát egyszerűen csak van. Ott fehérlik a fal mellett, nem lehet vele különösebben mit kezdeni, némely darab pedig kifejezetten ronda.

Persze bármiben lefogadnánk, hogy már rég beletörődtél a radiátor-szituációba, és nem is gondolsz rá problémaként. Pedig mi most tálcán kínáljuk a megoldást. Illetve nem mi, hanem a TikTok @houseofamae nevű felhasználója. Ő polgári nevén Alice, aki különböző lakberendezési tippekkel látja el a követőit. A DIY projektjei között pedig ott figyel a radiátor esztétikájának felturbózása is.

Több, mint 165 ezren lájkolták a radiátorának átalakulását. És sokan szerették volna utána csinálni. Ezért Alice az Instagram oldalán megosztotta a lépésről lépésre folyamatot.

  1. Építsd meg a keretet. Alice-ék fenyődeszkákat használtak, amiket faragasztóval és csavarokkal szereltek össze.
  2. Ragassz MDF lapokat a keretre. Mérd le pontosan a lapok közti távolságot, hogy a lyukak egyenlő nagyságúak legyenek.
  3. Töltsd ki a csatlakozásokat fa töltőanyaggal, majd pedig mikor megszáradt, csiszold meg.
  4. Kend le alapozó festékkel, majd a színnel, amiben szeretnéd, hogy pompázzon. Alice-ék fehéret választottak, ami megy a faluk tónusához. De te bármilyen más árnyalatot is kipróbálhatsz!
  5. Egy falra való fém rögzítőelem segítségével helyezd a keretet a radiátorra, és kész is vagy.

Innentől dekorálhatod a radiátor tetejét is, és egy szép, esztétikus részévé vált az otthonodnak.

@houseofamae

Radiator glow up in 3..2..1… ✨ #homemakeover #homeinspo #diyproject #diy #diyhomedecor #diyhacks #beforeandafter #homedecor #interiordesign #interiorinspo

♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral – WZ Beat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top