„Mindenünket eladtuk, hogy egy raktárba költözhessünk”

nlc | 2023. December 29.
Fin és John nyüzsgő, nagyvárosi lakásukat cserélték az eldugott raktárépületre az erdő közepén.

A 44 éves Fin és férje, John 2010-ben az interneten keresztül ismerkedtek össze. Fin akkor még Londonban lakott, John pedig Miamiban, így a kapcsolatuk elején gyakorlatilag egyfolytában utaztak a másikhoz. „Amikor John volt Londonban, egy hosszúhajón éltünk, Miamiban pedig a háromszobás lakásában.”

A thai származású Fin azt mondja, férjével mindketten sok időt töltöttek a természetben – mára a megismerkedésük előtt is. „John imád vadászni és a házasságunk előtt is rendszeresen járt többnapos vadászatokra, ahova volt, hogy én is elkísértem, de tőle függetlenül is mindig sokat jártam a természetben; rendszeresen vadkempingeztem.”

Fin a Metro című brit lapnak elmondta, mindig is az egyik legnagyobb vágya volt, hogy egyszer majd a természetben éljen. Miután Johnnal összeházasodtak, nem sokat gondolkodtak: eladták minden ingóságukat, köztük a háromszobás miami lakást, a pénzt pedig egy erdőszéli telekre és egy raktárépületre költötték.

„Az elején persze rém nehéz volt ebben az épületben élni. John folyton panaszkodott, hogy semminek nincs elég helye” – idézi fel a kezdeteket Fin, majd hozzátette, ő volt az, aki végül megértette Johnnal, hogy ha térre van szüksége, menjen nyugodtan az erdőbe.

Semmi nem írja elő, hogy a személyes tered csakis az otthonodban lehet.

John és Fin raktára azóta egy teljesen önfenntartó otthonná változott, amiben minden megvan a tavacskára néző konyhától az üvegházban kialakított fürdőszobáig. És, hogy miből tartja fenn magát a házaspár? Időről időre kiadják az otthonukhoz épített melléképületeket Airbnb-ként.

Exit mobile version