nlc.hu
Otthon

Török luxushotelben él, mert így olcsóbb

Angliából egy törökországi luxushotelbe költözött, mert így olcsóbban jön ki a lakhatás

A távmunka onnan is megy neki.
költözés,

Amikor Josh Kerr rájött, hogy sokkal olcsóbb egy all-inclusive török ​​üdülőhelyen élni, mint lakás bérelni Manchesterben, feltette azt a költői kérdést: „Miért vagyok még mindig Anglia?” Gyorsan összepakolt és napfényes Antalyaba költözött.

A digitális marketingszakember élvezi a 21 fokos hőmérsékletet, és válogathat a szálloda 5 medencéje és strandja közül. Mivel távmunkában onnan is tud dolgozni, hatékonyan profitál a kiruccanásból. „Nem hiszem el, hogy ezt csinálom. Egyik nap még otthon ültem, és azon töprengtem, hogy olcsóbb lenne-e külföldön all-inclusive ellátásban lenni, mint itthon élni, és kiderült, hogy igen. És most tényleg itt vagyok!” – örömködött TikTok-videójában. “Szerencsére a munkám lehetővé teszi, hogy külföldről is dolgozhassak, innen pedig a Teams-megbeszélésekhez medencével a háttérben csatlakozhatok” – dicsekedett Josh.

“Nem kell takarítanom, főznöm. Nem is biztos, hogy valaha haza akarok menni” – ecsetelte a közösségi oldalon, ráadásul másoknak is ajánlja. „Ez egy zseniális ötlet! Aki megteheti, hogy bárhonnan dolgozzon, máris csomagoljon, adja ki a lakását vagy a házát, mindig lesz megtakarított pénz” – tanácsolta. Fűtés szempontjából is előnyösebbnek tűnik Törökországban élni, így nem kell magas számlákat fizetni.

Nem ő az első, aki spórolás végett szállodába költözött. Nemrég beszámoltunk egy 8 tagú, kínai családról, akik szerint olcsóbb és kényelmesebb ez a megoldás, mint bérelni vagy venni egy lakást. Miután az ott tartózkodásuk idejétől függően jutányos árat (átszámítva napi 140 dollár) kaptak egy luxuslakosztályért – amelyben két hálószoba és egy nappali van – a család most azt tervezi, hogy határozatlan ideig a szállodában marad. Mivel a lakosztály költsége tartalmazza a villany, a fűtés, a víz és a parkolás is árát is, azt állítják, hogy valójában pénzt takarítanak meg azzal, hogy szállodában laknak, mindemellett pedig sokkal kényelmesebb így az életük.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top