nlc.hu
Család

Hotelbe költözés - spórolásból

Hotelbe költözött egy 8 tagú család, hogy spóroljon – végleg ott akarnak élnek

Szerintük olcsóbb és kényelmesebb ez a megoldás, mint bérelni egy lakást.
hotelben élni,

Egy 8 tagú kínai család végleg beköltözött egy nanyangi luxusszálloda lakosztályba. Már több mint 200 napja élnek ott, és állítják, olcsóbb és kényelmesebb ez a megoldás, mintha bérelnének vagy vennének egy lakást.

Miután az ott tartózkodásuk idejétől függően jutányos árat (átszámítva napi 140 dollár) kaptak egy luxuslakosztályért – amelyben két hálószoba és egy nappali van – a család most azt tervezi, hogy határozatlan ideig a szállodában marad. Mivel a lakosztály költsége tartalmazza a villany, a fűtés, a víz és a parkolás is árát is, azt állítják, hogy valójában pénzt takarítanak meg azzal, hogy szállodában laknak, mindemellett pedig sokkal kényelmesebb az életük.

Boldognak érezzük magunkat, hogy itt élhetünk, ezért azt tervezzük, hogy életünk végéig egy szállodában fogunk élni” – jelentette ki a család egyik tagja, hozzátéve: soha nem gondolták volna, hogy ezzel az életformával pénzt tudnak megtakarítani.

Az ominózus család amúgy jó anyagi helyzetben van, legalább 6 ingatlanjuk van, de inkább szállodában laknak, hogy spóroljanak.

A történetük egyébként komoly vitákat váltott ki a közösségi médiában. Egyeseket magával ragadott az életformájuk, mondván mindenki szívesen lakna egész életében szállodában, ha megengedhetné magának, mások viszont azt firtatták, mennyire lehet kényelmes egy szállodai lakosztály egy nyolctagú család számára.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top