nlc.hu
Otthon

Rendelt egy házat az Amazonról, ezt kapta – videó

Rendelt egy házat az Amazonról, ezt kapta – videó

Szó szerint ki kellett hajtogatni a konténerházat, amit a netről rendelt.
Amazonról rendelt ház

Az utóbbi években úgy elszálltak a lakhatási költségek, hogy a fiatalok számára szinte elérhetetlen távolságba került egy saját lakás megvásárlása. A nehézségek miatt új, alternatív megoldások is megjelentek, ha otthonteremtésről van szó.

Például lehet házat rendelni az Amazonról.

Nathan Graham tiktoker rendelt is egyet, és egy mostanáig 21 milliószor lejátszott videóban mutatta meg, hogy mit kapott 20 ezer dollárért, azaz 7,2 millió forintért. A dobozban egy konténerház érkezett, aminek az volt a különlegessége, hogy ki kellett hajtogatni.

A ház 5,8 × 6,1 méteres, vagyis durván 35 négyzetméter az alapterülete. Egy alapvető élettérnek megfelel, van benne vécé és zuhanyzó is, bár a víz- és csatornahálózatra rá kell kötni a kéglit, és kidobozolás után áram sincs benne.

A kommentelők kicsit szkeptikusak voltak, hogy a dobozos ház mennyire alkalmas mindennapi lakhatásra, többen viszont azt írták, hogy ha nincs más lehetőség, ez is megteszi, csak telek kell hozzá. 

(Kiemelt kép: TikTok/unspeakable_fanytb)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top