nlc.hu
Otthon

Pillants be 6 hollywoodi sztár fényűző otthonába

Pillants be 6 hollywoodi sztár fényűző otthonába!

Nem akármilyen otthonokban hajtják álomra a fejüket vagy bújnak el a rajongók árgus szemei elől a listánkban szereplő hollywoodi sztárok!

Elmondható, hogy a hírnév egyik legnagyobb előnye az, hogy az ember olyan fényűző ingatlanokat is meg tud vásárolni, amelyekre korábban talán a legvadabb álmaiban sem mert volna gondolni. Bár minden egyes hírességnek megvan a saját stílusa, amelynek megfelelően kialakították a házaikat, a hatalmas terek és a házban megtalálható extra szolgáltatások minden kétséget kizáróan lenyűgözőek.

Az alábbi válogatásunkban olyan tengerentúli sztárok otthonait mutatjuk be, amelyekről mindenképpen érdemes beszélni!

Jennifer Lopez és Ben Affleck 

A pár egy két évig tartó „házvadászat” után talált rá erre a gyönyörű ingatlanra. Az ifjú házasok 22,2 milliárd forintot fizettek a csodás rezidenciáért, ráadásul készpénzben! A csúcskategóriás ingatlanfejlesztő, Gala Asher 2016-ban vásárolta meg az otthont, és milliókat költött arra, hogy egy mai kortárs kúriává alakítsa azt át. Emellett egy sportkomplexumot hozott létre, fedett pickleball pályával, társalgóval, edzőteremmel és bokszringgel. Az egyéb szolgáltatások közé tartozik a fedett szórakoztatópavilon teljesen szabadtéri konyhával, egy 155 méteres, feszített víztükrű, panorámás medence, egy 10 beállós garázs, valamint további, akár 80 autó számára fenntartott, utcai parkolási lehetőség is.

Kylie Jenner

A Kardashian klán legfiatalabb tagja sem veti meg a fényűzést. Ez nem is csoda, hiszen Kylie az Egyesült Államok egyik legfiatalabb milliárdosa, így szinte korlátlan kerete van arra, hogy elképzeléseit egy lakberendező segítségével meg is valósítsa! Volt is rá elég tere, az ingatlan ugyanis 7 hálószobával, 14 fürdőszobával és 4 vendégházzal rendelkezik. 

Rihanna

Az énekesnő és A$AP Rocky egy pazar, 50,45 milliárd forintos, gyarmati stílusú kastélyban laknak a kaliforniai Beverly Hillsben, két gyerekükkel: RZA-val és Riot Rose-zal. A páros igencsak látványos lakhelye egy nagyon félreeső zsákutcában található, egy olyan jómódú negyedben, ahol számos más sztár is lakik. 2021. decemberében vásárolták meg az öt hálószobás, hét fürdőszobás otthont.

Mark Wahlberg

A színész éppen most adta el 30 500 négyzetméteres megakastélyát a Beverly Parkban, potom 20,1 milliárd forintért. Wahlberg az eladás előtt több mint egy évtizedig birtokolta az ingatlant. A háromszintes házat európai ihletésű dizájn szerint rendezték be, mindemellett pedig modern kényelmi szolgáltatásokkal látták el. A házban 12 hálószoba, 20 fürdőszoba és néhány extravagáns tér is található, köztük egy nagy bejárat kettős lépcsőházzal, egy kétszintes könyvtár, egy mozi, egy borház, egy pince és egy edzőterem.

Kim Kardashian

Bár tény, hogy az üzletasszonyt nem tartják Hollywood krémjének, házának mindenképpen helye van a luxus ingatlanokról szóló válogatásunkban. Kim otthona ugyanis olyannyira letisztult és minimalista, hogy biztosan sokan meg is hökkennek rajta. A realitysztár 2014-ben 20 millió dollárért (mostani árfolyamon 7,2 milliárd forint) vásárolta meg hatalmas Los Angeles-i kastélyát, amelyet Axel Vervoordt belga tervező újított fel.

Joe Jonas

Az énekes ebben a gyönyörű házban élte meg élete legszebb és legnehezebb pillanatait, így nem csoda, hogy a válása után meg is szabadult ettől az ingatlantól. A 2018-ban, 20,47 milliárd forintért vásárolt három hálószobás, három fürdőszobás ingatlan eladása azonban biztosan mindezek ellenére sem lehetett könnyű a Jonas testvérnek, akinek végül egy kis anyagi veszteséggel sikerült túladnia az ingatlanon.

Ha kíváncsivá tett, hogy milyenek lehetnek a magyar sztárok otthonai, ide kattintva az ő otthonaikba is betekintést nyerhetsz!

Via: (1),(2),(3),(4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top