nlc.hu
Otthon
Daikin hőszivattyú pályázat

Hihetetlen ajánlat: tök ingyen kaphatsz hőszivattyú rendszert

A Daikin pályázatot írt ki lakossági fűtéskorszerűsítési támogatásra, hőszivattyú telepítés révén.

A Daikin Hungary Kft. magyar ingatlantulajdonosoknak kínál vissza nem térítendő fűtéskorszerűsítési támogatást, összesen 150 millió forint értékben. A Daikin márka 100. születésnapja alkalmából indított, magánszemélyekre célzó pályázat 100 pályázó számára teszi lehetővé Magyarországon, hogy modern, levegő-levegő hőszivattyú rendszerre, azaz klímás fűtésre cserélje fűtési rendszerét.

Hihetetlen ajánlat: tök ingyen kaphatsz hőszivattyú rendszert

A nyertes pályázók számára a Daikin

készüléket és telepítést is biztosít. A támogatás mértéke a pályázati kalkulátorban elért energiamegtakarítás mértékétől függ. Pályázni augusztus 31-ig lehet, saját tulajdonú ingatlannal, magyar adószámmal rendelkező magánszemélyeknek. A részletes feltételek a Daikin weboldalán olvashatók. A cég augusztus 31-e után 10 napon belül elbírálja a pályázatokat. A szabályosan kitöltött és hiánytalan pályázatok közül azt a 100 igényt támogatják, amelyek esetében bizonyítottan a legnagyobb mértékű az energiamegtakarítás.

 

A modernizálással elért energiamegtakarítás

várható mértékét minden pályázó kalkulátorral számolhatja ki, ami a pályázat részeként szintén a Daikin honlapján található. A 10 legnagyobb energiamegtakarítást elérő pályázó esetében a támogatás mértéke 100 százalékos, vagyis a készülékeket és a telepítést is teljes egészében a Daikin finanszírozza. A sorrendben következő 90 legjobb energiahatékonyságot felmutató pályázat esetében

fix 50 százalékos támogatást ad a cég

a teljes fűtéskorszerűsítésre. Az új készülékeket ősszel, de legkésőbb december 15-ig telepítik és üzemelik be a szerencsés családoknál. A japán Daikin 175 országban több mint 98 ezer alkalmazottat foglalkoztat. A vállalat 1991 óta van jelen Magyarországon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top