nlc.hu
Otthon
Zsíros doboz elmosogatása

Pofonegyszerű mód, hogy azonnal tiszta legyen a zsíros műanyag doboz

Végre valami hasznos dolog, amit a TikTokon találtunk.
Olajos műanyag doboz

Pörkölt, csirkepaprikás, körömpörkölt, lecsó, bolognai… megannyi finomság, amit főzés után sokszor műanyag dobozba teszünk. Teljesen megszokott ez, csak egy a baj, ha erősen zsíros, vagy olajos az étel, akkor igazi macera a mosogatás. 

Erre találtunk egy csodásan egyszerű módszert a TikTokon, egy séf oldalán.

A dolog lényege, hogy le kell tépned 3-4 darabot a törlőkendőből, majd azt vízbe áztatni, de csak annyira, hogy ne essen szét. A papírt dobd be a zsíros tálba, tegyél rá bőven mosogató szert, majd mehet bele víz. Ezt követően zárd le a dobozt és kezdd el teljes erővel rázni. A végeredmény? Valóban tiszta, olajmentes edény. Ezt sokkal jobban illusztrálja a séf videója!

@dobrovolskyichef Greasy Container Cleaning Hack Test! 🧼😂 Ever struggled with cleaning greasy food containers? 🧼🤔 Let's put this funny lifehack to the test! Will it leave our container sparkling clean or just a soapy mess? Watch till the end for some unexpected laughs! 😂 #GreaseHackFail #CleaningHacks ♬ suono originale - New60s70srevenge

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top