Otthon

15 beltéri lámpadekor, amikkel feldobhatod az otthonod

Veled is előfordult már, hogy úgy érezted, valamit változtatnál otthon? Hogy fel kellene dobni valamivel a szobát vagy a lakást, vagy épp most tervezel valami átalakítást? Akkor ezek az ötletek neked valók.

Valahogy a lámpákkal nem nagyon foglalkozunk. Ott vannak, de ha a lakás dekorálásáról van szó, akkor azok jutnak eszünkbe utoljára. Most mutatok pár szuper ötletet, amit akár te is elkészíthetsz, és garantáltan egyedivé varázsolhatod velük a szobát.

Ha valami olyanban gondolkodsz, ami inkább hagyományos, de mégis egyedi, akkor fogj egy egyszerű lámpabúrát, és díszítsd. Például így, szalvétatechnikával.

lampa, bura, lakas

Egy másik díszítési módszer. Vegyél egy rakás gombot, és tulajdonképpen bárhogy felteheted.

 

lampaMajdnem hagyományos, mégis más. Fogj egy fonott tárolót vagy kosarat, az alján húzd át a lámpazsinórt, és már kész is.

lampa

A kosár azért is jó, mert pontosan olyan színűre festheted, amilyenre csak szeretnéd, és persze, ami passzol a szobához.

lampa, bura

Ha elég nagy a tér, ilyen hatalmas lámpák szuperül nézhetnek ki. Készítheted zsákvászonból, az kicsit ritkább textúrájú, vagy lenvászonból is.

lampa

Nagyon egyszerű és olcsó a polctartóból készült lámpa. Pár száz forintból kijön, és nagyon jól néz ki akár kisebb helyen is.

lampa

Hasonló, de itt egy egyszerű függönykarnison lógnak a lámpák. Akár állíthatod is a hosszukat, így mindenki beállíthatja magának, hogy a legkényelmesebb legyen.

lampa, bura

Ez valami igazán különleges. Dróthálóból készíts egy lámpabúrát, és díszítsd fel kis ágakkal és madárkákkal.

lampabura, otthon

Ha szereted a facuccokat, akkor ez biztosan tetszeni fog. Nagyon feldobna egy étkezőt.

lampa

Egy aprócska hálószobában, ahol egy éjjeliszekrény nem nagyon férne el, vagy csak szereted a minimalista stílust, tökéletes egy polc beépített lámpával.

bura

Egy ládából praktikus hangulatvilágítást készíthetsz, ami egyben tároló is lehet a kanapé vagy egy fotel mellett.

lampa, bura

Ha kicsit feldobnád a konyhát, készíts régi reszelőkből vagy akár más konyhai eszközökből lámpát.

bura, lampa

Konyhába jó lehet a befőttesüveg is. Készíts egy lyukat a tetejére, abba ragaszd bele a foglalatot, és már kész is.

lampa

Elég aranyos a gyerekülőkéből készült lámpa. Csak egy lyukat kell rá fúrnod, áthúzni a kábelt és egy búrát tenni rá.

lampa, bura

Ha pedig valami tényleg különlegeset szeretnél, akkor vegyél egy jó hosszú égősort, és feszítsd ki egy hatalmas képkeretben.

lampa(Fotók: pinterest)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top