Otthon

1,5 milliós kárt okozott a kisfiú, akit öt percre magára hagytak a nappaliban – fotó

Van ilyen!

Kezdő szülő vagy? Akkor itt egy tanmese: a hároméves Olly Nelsont mindössze öt percre hagyta magára az anyukája, a kis lurkó azonban ezalatt 4000 fontos, vagyis csaknem másfél millió forintos kárt okozott a nappaliban.

Hogy hogyan történhetett meg ez? A kisfiú szülei nemrég festették ki a nappalit, és elkövették azt a szarvashibát, hogy elöl felejtették az egyik festékes vödröt. A kisfiú pedig úgy döntött, hogy újradekorálja a nappalit. Miután sikerült kinyitnia a fémdobozt, kilocsolta a festéket a padlóra, és előjött belőle a művész: összetaperolta a falat, a padlót, még az új kanapét sem kímélte. És még csak ezután jött a java: Olly előkapta a triciklijét, belegázolt a festékbe, majd körbehajtott a lakásban.

Faye Comber/Facebook

A kisfiú édesanyja, a 25 éves Faye Comber fejvesztve rohant a nappaliba, amikor megérezte a festékszagot.

Fogalmam sincs, hogy tudott ennyi mindent csinálni mindössze öt perc alatt. Akkora pusztítást végzett, hogy az ember azt gondolná, egy órára volt egyedül

– mondta az anyuka, aki persze nem tudott sokáig haragudni kisfiára. A történet egyébként is happy enddel végződött, a család biztosítása ugyanis fedezte a károkat. Persze nem mindenki ilyen szerencsés

(Lad Bible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top