Shine

Rekordsebességgel fogyott el Kim Kardashian West kontúr és highlighter szettje

Sok jelző eszünkbe juthat, ha Kim Kardashian Westről van szó és talán nem is mind a legkedvesebb. De az biztos, hogy sminkelés terén igazán profi

Sok jelző eszünkbe juthat, ha Kim Kardashian Westről van szó és talán nem is mind a legkedvesebb. De az biztos, hogy sminkelés terén igazán profi szintre fejlesztette az árnyékolás és kiemelés játékát, vagyis a kontúrozást.

A szerdán (06.21.) debütált első kollekciója, a KKW Beauty  Crème Contour and Highlight Kits hatalmas siker lett, volt árnyalat (Medium), ami rekord gyorsasággal, alig tíz perc alatt fogyott el, de a teljes készlet kiürítéséhez sem kellett több két óránál. Pedig nem volt kevés a nyitó mennyiség, a 48 dolláros szettből a Women’s Wear Daily szerint 300000 körülire tervezhették a kínálatot, vagyis Kim Kardashian West nem kevesebb, mint 14,4 millió dollárt keresett, még mielőtt az aznapi ebédhez leült volna.

A részleteket a kollekcióról a Krémmánia Magazin oldalán találod »

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top