Shine

Katalin hercegné új frizurája már külön nevet is kapott

A félhosszú hajhosszt eddig is divatosabb volt long bobnak, vagy rövidítve lobnak nevezni, mióta azonban Kate Middleton rövidebbre vágatta a haját,

A félhosszú hajhosszt eddig is divatosabb volt long bobnak, vagy rövidítve “lob”-nak nevezni, mióta azonban Kate Middleton rövidebbre vágatta a haját, újabb becenévvel gazdagodott a frizuratípus.

Mostantól a fodrásznál kérhetünk “kob”-ot is, vagyis “Kate Lob”-ot.

Katalin hercegné a Wimbledoni teniszbajnokságon jelent meg először az új frizurával, a hullámokkal lágyított, váll alá érő fazon pedig igazi telitalálatnak bizonyult, a divatsajtó olvadozik tőle és úgy tűnik rajongói tetszését is elnyerte választása.

Nem véletlen, hiszen a lob 2017-ben az egyik legdivatosabb hajhossz, Dakota Johnson, Alexa Chung és legújabban Sarah Jessica Parker is emellé a hajhossz mellé tette le a voksát, de nagy port kavart az is, mikor tavasszal Kim Kardashian West vált meg fenékig érő Cher-frizurájától a lob kedvéért.

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top