Shine

A rémpillák még a legszebb nőt is elcsúfítják

”Előre bocsájtanám, hogy alapvetően nem szeretek kritizálni, és nagyon fontosnak tartom azt, hogy a rivaldafényben gondolatnyit más lesz a cél

Egy jól átgondolt és igényesen megépített tartós műszempillával plasztikai szintű változások érhetők el az arcon.  Ahogy azonban a ruhákkal, cipőkkel, úgy a műszempillákkal is melléfognak olykor még a világ leghíresebb női is.

“Előre bocsájtanám, hogy alapvetően nem szeretek kritizálni, és nagyon fontosnak tartom azt, hogy a rivaldafényben gondolatnyit más lesz a cél, mint a hétköznapi életben. A kapott fotókon látható pillasorok egyikével sem vagyok maradéktalanul elégedett,  szerintem egy megfelelően épített pillasornak, helyesen megválasztott méretekkel, ívekkel, technikával még leritkult állapotában is befésülhetőnek, vállalhatónak kell lennie” – magyarázta Gera-Király Anita szempilla stylist, a Szépség-gyár vezető instruktora, akit arra kértünk, mondjon véleményt néhány trendszetter világsztár műszempilláiról.

Kim Kardashian

“Kim, és az ő híres-hírhedt pillái! Igazi szépség, egzotikus, szabályos arc, keskenyebb mandulaszemek. A szempillái, nos, ez a zaklatott napocskás forma nekem nem különösebben tetszik, de ha “rendes” pillát akarnék építeni rá, akkor az olyan lenne, mintha bevásárlószatyrot akarnék a kis kacsóiba tenni. Ugye hogy hülyén hangzik? Annyit megjegyeznék, hogy alapvetően nekem nincs bajom azzal, ha valaki egyedi, viszont nem lehet különösebben kényelmes viselet a mindennapokban.”

Kendall Jenner

“Kendall álomi, imádom a szemöldökét, a mandulaszemeit, a szettje szép lehetett amikor épült, itt már kicsit megviselt, egy fésülés talán segítene rajta. Amit módosítanék, hogy egészen rövid szálakkal kezdtem volna a szélén, és egy teljesen természetes pillasort álmodnék rá, de a rajta lévővel is kiegyeznék, ha kevéssé lenne zilált!”

Mila Kunis

“Mila igazi baba, távolülő, óriási felületű, kerek szemekkel. Igazán jól állna neki, ha kissé egyenesebb szálakkal, szélén hangsúlyosabb szettet viselne, de így is egészen kellemes a látott pillasor a képen. Egy fésülés itt is segítene!”

Victoria Beckham

“Szegény Victoria, a képen borzalmasan fest ezzel a pillasorral. Kissé pimasz vonások, erős szemöldökcsont, mélyenülő szemek. Nála például csodát lehetne művelni egy L+ ívű pillasorral, mely előrehozná optikailag a szemét. A szemöldökének ívét venném figyelembe a hangsúlyosabb rész kialakításához, semmiképpen nem alkalmaznék ilyen hosszú szálakat, és ügyelnék arra, hogy ne tegyem még közönségesebbé az arcát.”

Eva Longoria

“Evának picit lefelé forduló külső szemsakai vannak, megnéztem több képét is, és nála a stylistja helyesen középre emeli a tekintetét. Azon kívül, hogy az én ízlésemnek hosszú és rendezelten a szett, nem nagyon tudok belekötni. Az alsó pillasor ennyire erős hangsúlyozását viszont nem tartom rajta esztétikusnak.”

Lady Gaga

Gaga óriási, kissé kidülledő szemgolyóval, felfelé ívelő szemsarokkal rendelkezik. Az egyik alapszabály, hogy a nagyszemű lányoknak ne applikáljunk íves pillát, mert riadtá, csodálkozóvá tehetjük a tekintetüket! Nekem nagyon tetszik az ő szeme, személy szerint kevéssé íves, akár széle felé hosszabbodó szettet is el tudnék képzelni rajta, mert elég extravagáns ahhoz, hogy egy látványos szettet is viselni tudjon. Ezen a képen kifejezetten csinosnak látom.

Blake Lively

“Blake szemrése keskeny, külső szemsarka kicsit lefelé hajló, szemhéja már most rálóg a szemére. A szem szélére én mindenképpen rövidebb méretet alkalmaznék, középre emelnék nála, így nem nyújtanám tovább a szemeit, és optikailag nyitottabbnak láttatnám. Ehhez képest ő a pillásától szélén hosszú szálakat kapott, amely még akkor is kellemetlenül széthúzza a szemeit, és kissé közönségessé teszi a megjelenését, ha figyelembe vesszük azt, hogy ő egy sztár, és fotózni fogják.

Gigi Hadid

“Gigi gyönyörű, mint egy baba. Kissé távolülő szemekkel, gyermeki arányokkal. Tulajdonképpen majdnem bármi jól állna neki, nem nagyon kell korrigálni, azonkívül, hogy nem szabad még jobban széthúzni a szemeit. A szettjével annyi a bajom, hogy látom… én egy ilyen szépségnek inkább kevéssé “látható” műszempillát építenék, hogy tökéletesen belesimuljon az arcába.”

Jennifer Lopez

“Jennifer a világ egyik legszebb nője, és itt van előttünk egy rémpillával! A szemsarka kissé felfelé ívelő, természetesen macskás, olyan szép, hogy azt gondolnám rajta nem lehet rontani. De, lehet. A pillasor közönséges, túl hosszú, rendezetlen, elképesztő, még a belső szemzugban is majdnem eléri a szemöldökét, középütt meg biztosan rálóg, ha valamiért éppen felfelé tekint! Ez a pillasor akkor is borzalmas, ha figyelembe veszem, hogy messziről is jól kellene kinéznie!”

Fotók: GettyImages

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top