Shine

Így hordd az egyik legelőnytelenebb közkedvencet, a mom jeanst

Ha anyukánk gondosan őrizgeti ifjúkorának holmijait, nagy mázlink van, ugyanis első kézből tekinthetjük meg a mom jeans eredeti változatát, amit a

Ha gondosan megőriztük tinikorunk holmijait, nagy mázlink van, ugyanis szinte biztos, hogy a mom jeans-ek eredeti példányát is felleljük valamelyik doboz mélyén. De akkor se csüggedjünk, ha már rég megszabadultunk tőlük, a ’90-es évek kedvencét ugyanis legnagyobb bánatunkra örömünkre a divatguruk igencsak benyomták ismét a köztudatba, így hát ideje megbarátkoznunk az előnytelenség legszexibb képviselőjével.

Mi is az a mom jeans?

Ha nézted a Beverly Hills 90210-et, tudod miről van szó. Toldd meg a boyfriend fazon lazaságát némi extrán magas derékvonallal, viszonylag nagy hátsó zsebekkel, valamint a zipzár rész körüli lezserebb anyaghasználattal. Jellemzően nem sztreccses anyagú farmerből készül, így meglehetősen szűk az a keresztmetszet, amelyben azok tartózkodhatnak, akiknek tényleg előnyösen áll ez a fazon.

Viseld vagy ne viseld?

Mivel összhatását tekintve még Kim Kardashian hátsójából is képes lapos fennsíkot varázsolni, így vékony, fiús alkatúak számára viselete több, mint nem ajánlott. A pici fenék úgy tűnik el benne, mintha ott sem lett volna.

A nőies, homokóra alkatúak már bátrabban próbálkozhatnak vele még akkor is ha a kerekséghez rövid lábak párosultak, a magas derékvonalat ugyanis ha egy szép tűsarkúval kiegészítjük, igazán remekül képes nyújtani alkatunkat.

DE.

Van néhány csapda, amibe könnyen belesétálhat, akit elvakít a divatozás. A kerek popsi mellé nem árt, ha a hasunk szép lapos, derekunk pedig formásan karcsú, máskülönben a javasoltan betűrt felsőben könnyen divatkatasztrófát követhetünk el. Alma alkatúaknak épp ezért különösen nem javallott a viselése.

A mom jeans ráadásul még erősíti is alkatunkat, így ne lepődjünk meg, ha combosabbnak látjuk magunkat, mint akarjuk. Mintáját, színét tekintve persze tucatnyi változattal találkozhatunk, így ezekben lelhetünk egy kis menekülőutat az előnyös outfit felé.

Ha mindezek ellenére is sziklaszilárd hittel vágsz bele a shoppingolásba, íme néhány street style tipp, milyen kiegészítőkkel párosítsd a mom jeanst.

Megnézem
Összes kép (11)

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top