Shine

György hercegnek hála, az angliai iskolások rövidnadrágban kezdik a tanévet

Vilmos herceg és Katalin hercegné négy éves fiának öltözékei szinte születésétől kezdve trenddiktálónak számítanak világszerte. Ugrásszerűen nőttek

Vilmos herceg és Katalin hercegné négy éves fiának öltözékei szinte születésétől kezdve nagy érdeklődésre tartanak számot. Most pedig, hogy a kis trónörökös iskoláskorú lett, Anglia népe egy emberként kattant rá a témára, milyen ruhákban fog majd járni a kiválasztott intézménybe.

Az arisztokrata családok körében divatos öltözködési normán, miszerint a kisfiúk térdnadrágban járnak, mára már nem csodálkozik senki, sőt, a brit középosztály büszke szülői is rákaptak a nemesi szokásra.

Olyannyira, hogy az iskolakezdés körüli egyenruha hacacáré György herceg nadrágját sem kímélte és a hírek szerint 30%-kal ugrottak meg az elmúlt hetekben a hasonló pantallók eladási számai.

A hype nemtől független, kislányos anyukák is megrohamozták az üzleteket, a Daily Mailnek adott interjú alapján csak a George gyerekruha márka vezetői a lányka alkalmi rövidnadrágok esetén a múlt évhez képest plusz 17%-os értékesítésnövekedést köszönhettek György hercegnek. Az öltözék népszerűségének praktikus oldala is van, hiszen a kislányok sokkal kényelmesebben tudnak benne játszani, mint a rakott szoknyácskákban, nem kell folyton tűrögetni azokat.

György herceg ezen a héten kezdte meg az iskolát a neves Thomas’s Battersea intézményben, ahol a rövid nadrág az iskolai egyenruhája részét fogja képezni.

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top