Shine

Tiszta kék zöld lett Palvin Barbi, de nagyon jól áll neki

Az őszi trendeknek megfelelően Magyarország szépségnagykövete, Palvin Barbi is színes tincsekre váltott, igaz jó eséllyel, csak némi póthajas

Az őszi trendeknek megfelelően Magyarország szépségnagykövete, Palvin Barbi is színes tincsekre váltott,  igaz jó eséllyel, csak némi póthajas trükközésről van szó.

A topmodell Instagram oldalán osztotta meg magáról a fotókat, amiken kékes, illetve zöldes színbe hajló, némi fakó fehérrel tarkított copffal látható.

A neon hajfestékek és hajsprayk trendje nem most kezdődött, a tartós vagy kimosható színek, a színes póthajtincsek azonban úgy tűnik, jönnek velünk tovább az őszbe: citromsárgától a lilán át a zöldig hatalmas a választék.

A színes melírok, ombrék, balayage festések olyannyira elterjedtek, hogy igazán feltűnést sem keltünk már velük, rég nem a hétvégi partik beauty kellékéről van csak szó – persze a munkahelyi dress code-ot azért érdemes csekkolni előtte, biztos ami biztos.

Az őszi trendeket felsorakoztató divatbemutatókon is találkozhattunk neon frizurákkal: Versace-nál mindenki élénk tincsekkel vonult a kifutón, Jeremy Scott a rövid pixie esetén teljes színezést javasol, a Leonard Paris pedig bemutatta, hogy a rikító árnyalatok helyett milyen jól tud kinézni az is, ha lágy, pasztell színeket használunk.

Megnézem
Összes kép (4)

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top